0
0

Garancija

OGRANIČENA GARANCIJA 25 GODINA

AKO JE PROIZVOD NEISPRAVAN U MATERIJALU ILI IZRADI, NE BRINITE. RADO ĆEMO DA GA POPRAVIMO ILI ZAMENITI U OKVIRU NAŠE 25-GODIŠNJE GARANCIJE.

Da li ste na putu i ​​dogodila se nezgoda koja zahteva brzu popravku? Da li podna ploča škripi i morate da je zamenite? Leatherman je tu za sve vaše očekivane (i neočekivane) potrebe – čak i za najsramotnije situacije „ne mogu da verujem da sam to uradio“. Prešli smo dug put da bismo bili sigurni da vaš Leatherman pruža godine pouzdane usluge. A da bismo bili dodatno sigurni, imamo i 25-godišnju garanciju s kojom to garantujemo. Samo nam pošaljite svoj alat i mi ćemo ga popraviti i vratiti što je pre moguće i tako omogućiti da vam Leatherman ponovo spasi dan. I opet. I opet..

UPUTSTVO ZA GARANCIJU

POPUNITE GARANCIJSKI OBRAZAC

Obavezno preuzmite i popunite formular za garanciju. Obrazac mora biti popunjen, potpisan i priložen uz vaš proizvod kako bismo mogli da obradimo vaš zahtev.

PAKOVANJE

Nažalost, ne možemo biti odgovorni za alate koji nikada do nas ne dođu. Koristite bezbedne i provrene poštanske usluge da obezbedite svoje alate, koji pružaju informacije o vremenu isporuke i statusu. Ne šaljite nam futrole i pribor.

SLANJE

Pošaljite sve neispravne alate na:

Leatherman Srbija

Pavleka Miškine 31

21000 Novi Sad, Srbija

IZUZECI

Ova garancija se odnosi samo na originalnog/primarnog vlasnika i ne pokriva zloupotrebu, izmene, krađu, gubitak ili neovlašćeno i/ili nerazumno korišćenje vašeg Leatherman proizvoda. Ova garancija ne pokriva kućišta, štampanje, završnu obradu boje, čišćenje ili oštrenje. Ova garancija pokriva proizvode kupljene preko ovlašćenog distributera i ovlašćeni distributer ima pravo da zahteva dokaz o kupovini od ovlašćenog prodavca.

Naš program garancije pokriva alate kupljene za ličnu upotrebu. Ova garancija ne pokriva masovne kupovine sa aukcija ili pijaca sa namerom da se preprodaju popravljeni ili obnovljeni alati.

Leatherman Tool Group nije odgovoran za slučajnu ili posledičnu štetu. Neke jurisdikcije ne dozvoljavaju isključivanje ili ograničavanje slučajne ili posledične štete, tako da se gore navedeno isključenje možda ne odnosi na vas. Ova garancija vam daje određena zakonska prava, ali možete imati i druga prava koja se razlikuju od jurisdikcije do jurisdikcije.

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram